Bosch Termoteknik, 3. İç Tesisat Buluşması’nda uzmanlarla buluştu

Bosch Termoteknik; Başkentgaz, Andosiad ve Gastechnics Dergisi işbirliğiyle düzenlenen 3. İç Tesisat Buluşması’nda Ankara’da faaliyet gösteren sertifikalı tesisat firmalarındaki uzmanlarla bir araya geldi. Yoğun ilginin yaşandığı organizasyonda Bosch, geniş ürün gamı ve hizmetleri hakkında uzmanlara detaylı bilgiler verdi.

10/02/2017 | Türkiye | Kurumsal Haberler

Isıtma soğutma sektörünün önde gelen şirketlerinden Bosch Termoteknik, sektörü destekleyici aktivitelerine devam ediyor. Bu kapsamda Başkentgaz, Andosiad ve Gastechnics Dergisi işbirliğiyle düzenlenen 3. İç Tesisat Buluşması’nda, Ankara’da faaliyet gösteren sertifikalı tesisat firmalarının uzmanlarıyla bir araya geldi.

Bosch Termoteknik; Bireysel Isıtma Sistemlerinde Yeni Trendler, Isı Pompaları ve Bağlanabilirlik konulu bir sunum yaparak katılımcıları gelecek trendler hakkında bilgilendirdi. 3. İç Tesisat Buluşmasına standıyla da katılan Bosch, iş ortaklarına özel uygulaması olan Partner Program ve Bosch Akademi eğitim aktiviteleri hakkındaki gelişmeleri katılımcılarla paylaştı. Toplantıda Başkentgaz ve ANDOSİAD, 2016 yılı faaliyetleri ve 2017 yılı hedeflerine ilişkin bilgiler verdi. Yaklaşık 300 katılımcının yer aldığı organizasyonda Başkentgaz, ANDOSİAD ve Gastechnics tarafından Bosch’a ve diğer destekleyen kuruluşlara teşekkür plaketi takdim edildi.

Bosch Termoteknik, enerji verimli ısıtma sistemleri ile sıcak su çözümlerinde Avrupa’nın lider tedarikçisidir. 2015 yılında yaklaşık 13.400 çalışan ile 3,3 milyar avroluk (Yüzde 68’i Almanya dışında) ciro gerçekleştirmiştir. Bosch Termoteknik, birçok güçlü uluslararası ve yerel markaya sahip olup; Avrupa, Amerika ve Asya ülkelerinde çeşitlendirilmiş ürün gamıyla üretim yapmaktadır.

0(216) 432 01 32, nuray.saglam@tr.bosch.com

Hande Güloğlu, Bosch Termoteknik Marka Yönetimi