Bosch ve Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı

Bosch’ tan okul-sanayi işbirliğine destek

Bosch Bursa Dizel ve Benzinli Sistemler Fabrikası ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında ‘Eğitimcilerin Eğitimi Projesi’ iş birliği sözleşmesi imzalandı. İş birliği, Atölye ve Meslek Dersleri öğretmenlerinin yeni teknolojilere dayalı mesleki bilgi ve deneyimlerinin geliştirilmesini kapsıyor.

22/03/2017 | Türkiye | Kurumsal Haberler

Bursa Dizel ve Benzin Sistemleri Fabrikası ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan ‘Eğitimcilerin Eğitimi Projesi’ iş birliği sözleşmesi, Bursa’da faaliyet gösteren Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü’ne bağlı resmi mesleki ve teknik ortaöğretim okullarında görev yapan Atölye ve Meslek Dersleri öğretmenlerinin, yeni teknolojilere dayalı mesleki bilgi ve deneyimlerini geliştirmeyi hedefliyor.

Proje kapsamında, söz konusu kurumlarda görev yapan Makina, Elektrik-Elektronik ve Endüstriyel Otomasyon alanlarının öğretmenlerine, 3 yıl boyunca Bosch bünyesinde yeni teknolojilere dayalı eğitimler verilecek.

Bursa Dizel ve Benzin Sistemleri Fabrikasında gerçekleşen imza törenine, İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya, Bosch Bursa Fabrikası Ticari Genel Müdürü Gökhan Karagöl ve İnsan Kaynakları Alan Müdürü Hakan Oktar katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya, atölye ve meslek dersleri öğretmenlerinin yeni teknolojilere dayalı mesleki bilgi ve deneyimlerini geliştirmeyi hedefleyen iş birliği nedeniyle Bosch ailesine teşekkür etti.

Bosch Bursa Fabrikası Genel Müdürü Gökhan Karagöl de “Yaşam için teknoloji’ geliştiren bir şirket olarak, teknoloji alanındaki bilgi ve tecrübelerimizi eğitim dünyasına aktarmaktan dolayı mutluyuz” dedi.

0 (216) 432 01 32 nuray.saglam@tr.bosch.com

Bilgi için: Miray Koç / Ünite İletişim