Bosch’un Bursa Fren Fabrikasına Toyota’dan Altın Ödül

Bosch Bursa Fren Sistemleri Fabrikası, Toyota Avrupa tarafından verilen en prestijli ödülü almaya hak kazandı. Bosch Fren Sistemleri, Kalite Kategorisinde Altın ve Proje Yönetimi kategorisinde Bronz ödül alırken, hem Altın hem Bronz ödül alan tek tedarikçi oldu.

07/04/2017 | Türkiye | Kurumsal Haberler

Bosch, Toyota Motor Europe tarafından her yıl Brüksel’de gerçekleştirilen ve Avrupa çapında yüzlerce tedarikçi arasında başarılarıyla öne çıkanların belirlendiği organizasyonda, Kalite kategorisinde Bursa’da ürettiği Brake Booster ile Altın ödülle layık görüldü.

Bosch Fren, Türkiye otomotiv sektörünün hizmetinde

Kapasitesi artırılan ve üretim hattı yenilenen Fren Sistemleri Fabrikası, Türkiye otomotiv sektörünün gelişimine katkı sağlamaya devam ediyor. Türkiye’de orijinal ekipman üreticilerinin kurulu kapasite artışı ve ihracat pazarlarının genişlemesine paralel olarak, 1,3 milyon araçlık servo fren kapasitesini 2,2 milyona yükselten Bosch, üretiminin yüzde 88’ini iç Pazar için gerçekleştiriyor. Bosch, 2016 yılındaki üretimiyle iç pazarda ticari araç dahil ekipman ihtiyacının %52,25’ini karşıladı. Bosch Fren Sistemleri Fabrikası’ndan ayrıca Almanya, İtalya, İspanya, Rusya, Hindistan, Japonya, Brezilya’ya ihracat yapıldı.

02164320132
nuray.saglam@tr.bosch.com