Bosch Termoteknik, Türkiye’nin En İyi Kombi Ustasını Seçti

Bosch Termoteknik’in bir ilke imza attığı Türkiye’nin en iyi kombi ustası yarışması 12 Eylül tarihinde Manisa Fabrika’daki Bosch Termoteknik İnovasyon Merkezi’nde gerçekleşti.

20/09/2017 | Türkiye | Kurumsal Haberler

10 Temmuz- 10 Ağustos tarihleri arasında ön elemesi gerçekleşen yarışmaya 700 usta katıldı.
www.eniyikombiustası.com
adresindeki testi en doğru ve en hızlı şekilde bitiren 20 finalist İnovasyon Merkezi’nde gerçekleşen final için yarıştı.

Tüm gün süren yarışmaya Samsun, İstanbul, Çanakkale, Ankara, Adana, Uşak, Malatya, Kırşehir ve Elazığ’dan ustalar katılım sağladı. Teknik sorular ve kombi montajı gibi zorlu etaplardan geçen finalistlerin tüm işlemleri, oluşturulan hakem heyeti tarafından bir sonraki etaba geçebilmeleri için denetlendi. Hızlı olmanın yanı sıra en doğru işlemi de gerçekleştirmenin önemli olduğu yarışmada en yüksek puanı alan ilk 3 finalist büyük finale kalmaya hak kazandı.

Sektörün önemli isimlerinden GAZBİR Genel Sekreteri Ali İhsan Sılkım, GAZMER Genel Müdürü Mustafa Ali Akman, Tesider Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Yorulmaz ve Çınarlı Endüstri Meslek Lisesi Öğretim Görevlisi Fevzi Balkan’ın bulunduğu jüri tarafından yapılan puanlamalar ve değerlendirmeler sonucu büyük final etabında sıfırdan bir kombi montajı gerçekleştiren finalistlerden Cafer Sadık Kaya Türkiye’nin en iyi kombi ustası seçildi.

20.000 TL’lik teknoloji hediye çeki kazanan Türkiye’nin en iyi kombi ustasına ödülü Bosch Termoteknik Türkiye, Ortadoğu ve Kafkasya Satış Genel Müdürü Zafer Polat ve Bosch Termoteknik Fabrika Teknik Genel Müdürü İrfan Bayrak tarafından takdim edildi.

İkinci olan Serkan Yükselen’e 5000 TL değerinde Bosch beyaz eşya çeki; üçüncü olan Selahattin Karabıyık’a ise 2000 TL değerinde Bosch profesyonel el aletleri seti hediye edildi.

Ödülleri teslim eden Polat, “Isıtma, soğutma ve havalandırma sektörü için ustalarımızın sadece montaj yapan değil, aynı zamanda son kullanıcıya en kaliteli ve en doğru hizmet vermesini amaçladığımız marka temsilcileri olduğunun altını çizmek isterim. Biz de Bosch Termoteknik olarak ustaların sektörümüz için önemini tekrar vurgulamak, onlarla bağımızı kuvvetlendirmek ve yetkinliklerini artırmak amacıyla yarışmamızı yapmaya karar verdik. Yarışmamıza katılan tüm ustalarımıza teşekkür eder ve Türkiye’nin en iyi kombi ustası yarışmasını kazanan ustamızı tebrik ederim.’’ diyerek yarışmayı sonlandırdı.

Gizem Kutlu, Bosch Termoteknik Marka Yönetimi

0(216) 432 08 14,
gizem.kutlu@tr.bosch.com

Bosch Termoteknik Hakkında

Bosch Termoteknik, enerji verimli ısıtma sistemleri ile sıcak su çözümlerinde Avrupa’nın lider tedarikçisidir. 2016 yılında yaklaşık 14.300 çalışan ile 3,3 milyar avroluk (Yüzde 68’i Almanya dışında) ciro gerçekleştirmiştir. Bosch Termoteknik, birçok güçlü uluslararası ve yerel markaya sahip olup; Avrupa, Amerika ve Asya ülkelerinde çeşitlendirilmiş ürün gamıyla üretim yapmaktadır.

Şirket, "Hassas Makine ve Elektrik Mühendisliği Atölyesi" olarak 1886 yılında Robert Bosch (1861-1942) tarafından Stuttgart'ta kurulmuştur. Robert Bosch GmbH'nin özel sahiplik yapısı, şirketin uzun vadede planlama yapmasını ve geleceğini koruma üzere önemli yatırımları yapmasını mümkün kılarak Bosch Group'un girişimci özgürlüğünü garanti eder. Robert Bosch GmbH'nin yüzde doksan iki hissesi, bir vakıf olan Robert Bosch Stiftung GmbH'ye aittir. Oy haklarının büyük bir çoğunluğu, bir endüstriyel tröst olan Robert Bosch Industrietreuhand KG'de bulunmaktadır. Girişimci sahiplik görevleri, tröst tarafından yürütülmektedir. Geri kalan hisseler Bosch ailesine ve Robert Bosch GmbH'ye aittir.