Bosch PAVIRO ile Esnek ve Güvenli Çözüm

IP teknolojisi kullanan PAVIRO, üstün ses kalitesine ve en az gecikmeye sahip, oldukça esnek, sağlam ve güvenli bir sistem çözümü sağlıyor.

20/10/2017 | Türkiye | Ürün Haberleri

Bosch'un pazara yeni sunduğu PAVIRO Genel Seslendirme ve Sesli Tahliye Sistemi, kullanıcılara gelişmiş kullanabilirlik ve daha geniş uygulamalar için yeni donanım ve yazılım özellikleri sunuyor. EN 54 sertifikalı bir Ses Tahliye Sistemi olan PAVIRO, profesyonel ses kalitesine ek olarak, oldukça uyumlu sistem mimarisiyle küçük ve orta ölçekli uygulamalar olan ofisler, bölgesel hava alanları, oteller, fabrikalar, okullar ve alışveriş merkezleri için ideal kullanım fırsatı veriyor.

Daha hızlı ve düşük maliyetli çözüm

Kurulumcular bina altyapısında mevcut olan ağları kullanabildikleri için daha hızlı ve düşük maliyetle uygulamaları sonuçlandırıyor. PAVIRO ayrıca, IP protokolü üzerinden internet aracılığıyla etkili uzaktan kontrole, tespit ve bakıma izin veren PC’ler gibi uzak cihazlarla da bağlantı kurabiliyor. PAVIRO Genel Seslendirme ve Sesli Tahliye Sisteminin IP işlevselliği ve bağlanabilirliğine, Bosch tarafından son zamanlarda çıkartılmış olan Dante ağ ara-yüzü modulü (OM-1) yoluyla ulaşılıyor. Bağımsız kontrolörler arasında 16 kanallı bir Dante ses ağı oluşturmak bu sayede mümkün hale geliyor. Bu yalnızca boyutu geliştirmekle kalmıyor; IP ağı oluşturma yapısı, kullanıcıların, dört adede kadar merkezi olmayan kontrolör yoluyla, daha geniş alanlar için çoklu kontrolör ağı topolojileri oluşturmalarına olanak sağlıyor. Bu, bazı uygulamalarda daha az kablo ve büyük bir tasarruf faktörü anlamına geliyor.

PAVIRO sistemi, maksimum konfigürasyon seviyesinde, daha fazla alanın ve hoparlörün gerekli olduğu daha büyük cihazlar için sistemi uygun hale getirerek, toplam 164.000 Watt'lık yükseltici güce sahip olan 984 alana hitap edebiliyor. Ayrıca ağ konfigürasyonu, güvenlik amaçları için ihtiyaç dışı kanallar sağlıyor; bir kontrolörün ağ bağlantısı kopsa bile, acil bir durumda, bu kanallar tahliye sinyalleri için daima çalışır durumda kalıyor. PAVIRO artık, hoparlör bölgesini izleme ve tahliyeyle ilgili bağlantının kaydedilmesi için 30 dakikalık kalıcı belleği de içeriyor.

Melis Seydim, Bosch Güvenlik Sistemleri

0(216) 432 06 11,