Bosch Güvenlik Sistemleri sektörle Güvenlik Teknolojileri Günü’nde buluştu

Bosch Güvenlik Sistemleri, güvenlik, emniyet ve iletişim kategorilerindeki en yeni teknolojilerini sektöre tanıtmak üzere ‘Güvenlik Teknolojileri Günü’ düzenledi.

08/11/2017 | Türkiye | Kurumsal Haberler

Bosch Güvenlik Sistemleri, mimarlar, mühendisler, zayıf akım sistemleri tasarımı yapan firmalardan temsilciler, danışmanlar, elektrik taahhüt firmaları, inşaat firmaları ve projelerde karar verici rolü oynayan firmalardan oluşan yaklaşık 70 kişilik bir gruba güvenlik, emniyet ve iletişim kategorisindeki entegre çözümlerini tanıttı.

Etkinliğin açılış konuşmasını Bosch Güvenlik Sistemleri Ülke Direktörü İlke Frenkel yaptı. Bosch Grubu ve Güvenlik Sistemleri iş kolu rakamlar eşliğinde bilgi veren Frenkel, “Bosch Güvenlik Sistemleri olarak daha güvenli bir dünya inşa edebilmek adına iş ortaklarımızla birlikte daima yenilikçi çözümler sunmak için çalışıyoruz” dedi. Frenkel, Bosch Güvenlik Sistemleri’nin Türkiye’de ve dünyada yenilikçi ve sektörde öncü bir konumda olduğunu vurguladı.

Başarı Hikayesi: Avrasya Tüneli

Etkinliğe konuk konuşmacı olarak katılan Yapı Merkezi İDİS Mühendislik Genel Müdür Yardımcısı Emrah İlteray, İstanbul’un iki yakasını birleştiren Avrasya Tüneli Projesi’nin, Bosch Güvenlik Sistemleri’nin ürün ve çözümlerinin kullanıldığı bir referans proje olduğunu vurguladı. İlteray, kullanılan çözümleri, tüm tasarım ve işletme süreçleriyle birlikte son kullanıcı penceresinden katılımcılarla paylaştı.

Bosch Endüstri 4.0 Satış Direktörü Murat Kurtlar’ın ‘Geleceği Şekillendirmek: Nesnelerin İnterneti, Endüstri 4.0 ve Ötesi’ başlıklı sunumunda, dijital dönüşüm hakkında verdiği değerli bilgiler katılımcılar tarafından ilgiyle dinlendi. Geleceğin akçesinin veri olduğunu vurgulayan Kurtlar, bu dönüşümün Bosch’un kendi bünyesinde başladığını belirtti.

Bosch Güvenlik Sistemleri Ürün Yöneticileri ile Bosch Teknik Destek ve Eğitim Koordinatörü de etkinliğe katılarak, katılımcılara proje tasarımı yapabilmek için ihtiyaç duydukları yardımcı programların yanı sıra Bosch’un farklı teknolojiler içeren yeni ürünlerini tanıttı.

Yeni teknolojileri deneyimlediler

Bosch Güvenlik Sistemleri’nin düzenlediği ‘Güvenlik Teknolojileri Günü’ çerçevesinde katılımcılar, kurulan stant alanlarında canlı demo gösterimleri ve entegrasyon sunumlarıyla güvenlik sektörüne ilişkin çözümleri birebir deneyimleme fırsatı yakaladı. Optex, ISS ve Bosch stantlarında katılımcılar yeni ürün ve teknoloji çözümlerini dinlediler. Bosch Güvenlik Teknolojileri Günü aynı zamanda katılımcılara ilişki geliştirmeleri için uygun bir ortam sağladı.

Melis Seydim, Bosch Güvenlik Sistemleri

melis.seydim@tr.bosch.com

Bosch Güvenlik Sistemleri, güvenlik, emniyet ve iletişim ürünleri alanında dünyanın önde gelen tedarikçilerindendir. Bosch aynı zamanda bazı ülkelerde enerji verimliliği, bina otomasyonu ve bina güvenliği ile ilgili çözüm ve hizmetler de sunmaktadır. 2016 mali yılında 9 bin çalışanı ile 1,8 milyar Avro tutarında ciro gerçekleştirmiştir. İnsanların can ve mal güvenliğini sağlamayı hedefleyen Bosch Güvenlik Sistemleri’nin ürün yelpazesinde video gözetim, hırsız alarm, yangın algılama, genel seslendirme ve acil anons sistemlerinin yanı sıra kartlı geçiş kontrol ve yönetim sistemleri de bulunmaktadır. Ses ve müzik iletimini sağlayan profesyonel ses ve konferans sistemleri ise ürün gamını tamamlamaktadır. Bosch Güvenlik Sistemleri ürünleri, Avrupa, Asya ve Amerika kıtalarındaki Bosch üretim tesislerinde geliştirilip üretilmektedir.

Daha detaylı bilgi için lütfen
www.tr.boschsecurity.com
adresini ziyaret ediniz.