Ana içeriğe geç
Bosch Türkiye
Haberler

Mobilite, spor ve boş zaman aktiviteleri için kablosuz pnömatik pompa: Bosch EasyPump - Kompakt ve çok yönlü

Çok sayıda uygulama için mini kompresör

04/03/2021

• Bosch EasyPump, piyasadaki en hafif kablosuz pnömatik pompalardan biri.

• Lastikler, toplar ve küçük su sporu ekipmanlarını şişirmek için ideal.

• Gerçek zamanlı ölçüm ve otomatik durdurma fonksiyonlu tam otomatik pompalama prosesine sahip.

Lastiğiniz patladı ve bir sonraki benzin istasyonuna çok mu uzaksınız? Manuel bir hava pompasını kullanmak çok mu yorucu? Bosch’un yalnızca 430 gram ağırlığındaki yeni ve kompakt EasyPump kablosuz pnömatik pompası, hem evlerde hem de yollarda çözüm sunuyor. Ergonomik tasarımı ve dar tutma yeri sayesinde, kablosuz pnömatik pompa elinize rahatça oturur ve her an kullanıma hazırdır. EasyPump, bisiklet, otomobil ve motosiklet lastikleri gibi farklı lastiklerin yanı sıra futboldan basketbola kadar çeşitli sporların toplarını şişirmek için de uygundur. Pompa, nefes kullanmaya gerek kalmadan yüzme simidi veya deniz toplarını da kolayca şişirir. Konvansiyonel pnömatik pompaların aksine gerekli tüm adaptörler, pompanın tutma yerinde düzgün bir şekilde depolanır ve böylece her zaman elinizin altındadır. Top şişirme aparatı, yarış bisikletlerinde yer alan Fransız vanasına/Presta vanasına yönelik aparatlar, yüzme simidi veya deniz topuna yönelik geniş aparatlar her zaman kendi yerlerinde durur. Her türlü uygulama için hassas bir şekilde ayarlanabilen EasyPump; otomatik durdurma fonksiyonuyla gerekli hava basıncının her zaman doğru şekilde elde edilmesini sağlar.

Mar04_BMobilite, spor ve boş zaman_3

10,3 bara kadar olan uygulamalarda kolay kullanım

Hedef değer bar, PSI veya kPa olarak önceden ayarlanabilir ve ardından kaydedilebilir. Pompanın maksimum basıncı 10,3 bar, 150 PSI ve 1.050 kPa'dır ve bu nedenle 8 bar ve daha fazla basınç gerektiren yarış bisikleti lastikleri için de uygundur. Tüm ayarlar, butonlar aracılığıyla kolayca yapılabildiği ve büyük ekranda okunabildiği için pompanın kullanımı oldukça kolaydır. Hedef değer, mevcut basınç, seçilen basınç birimi ve bataryanın şarj durumu ekranda gösterilmektedir. Otomatik basınç işlemine ek olarak pompa, manuel başlatma/durdurma fonksiyonu ile hedef değer ayarlanmadan bile kolayca kullanılabilir. Pompanın LED lambası, vanaların karanlık bir ortamda da net bir şekilde görülebilmesini sağlayarak, bunları alete bağlamayı kolaylaştırır.

Her pil şarjında yüksek kapasiteli mobil alet

Sadece 215 milimetrelik EasyPump her spor çantasına, bisiklet çantasına ve torpido gözüne sığar. Hava hortumunun etrafındaki kumaş kaplama, çatlak ve kırılmaları önler. Hava hortumu esnek bir şekilde 360 derece döndürülebilir, bu da vanalara dar alanlarda ulaşmayı kolaylaştırır. Sadece bir pil şarjı ile 0'dan 4,5 bara kadar altı arazi bisikleti lastiğini veya 2,0'dan 2,5 bara kadar beş orta sınıf araba lastiğini şişirmek mümkündür. EasyPump, USB-C şarj kablosu sayesinde arabada, dizüstü bilgisayarda veya Powerbank üzerinden de şarj edilebilir. EasyPump Şubat 2021'den itibaren satışa sunulacak.

Mar04_BMobilite, spor ve boş zaman_2

Basın İletişimi

Nuray Sağlam
Kurumsal İletişim Sorumlusu

Bosch ile ilgili genel sorular

Daha fazla haber